Healing crisis

Kalau anda baru mula amalkan pemakanan sihat Aloe vera dan terdapat tanda2-tanda penyahtoksin keluar dan healing crisis seperti: 1- jerawat keluar, 2-memgantuk 3- pening kepala 4- demam jangan risau, teruskan pengambilan dan minum banyak air. Ini adalah proses pemulihan yang biasa. Cuma tak semua orang sama. Jika jerawat keluar,bantu imune Continue Reading

Makan supliment takut,tapi makan burger,junk food,fast food,air berkarbonat,air manis2 yang tinggi gula,makanan minuman yang ada msg,ada pengawet ,jajan,cekedis, makanan segera yang melaui pelbagai prosess,merokok dan macam macam ada segala bigfoot TAK TAKOT walau pun dah tahu banyak keburukkan🤔😲😥heeee jangan serius sangat baca tu. tak marah ni nasihat je. Nak cerita Continue Reading

Sakit lutut?

Forever FREEDOM untuk sakit lutu SUPPLEMENT UTK ACL , LIGAMENT TEARS @ MASALAH SENDI⁉️ ================================== ☺Nak sharing dengan korang sikit dari pengalaman kawan aku sendiri kena ACL n Ligament Tears.😔Nk jalan susah, nk solat susah, nak cangkung ehem2 lagi susah.. Bila aku discharge hospital 🏥tahun lepas doktor suruh cari supplement Continue Reading

Koleksi Penjagaan Kulit Sonya

REJIM-REJIM KECANTIKAN FOREVER   Koleksi Penjagaan Kulit Sonya …… Forever 💕kemewahan kecantikan dan pelbagai produk kesihatan adalah asas kepada produk-produk yang lain, yang mengandungi hanya bahan-bahan semula jadi terbaik untuk memberikan kulit anda kelihatan berseri dan terasa lembut.💕 Makeup by “Flawless” by Forever Living,   💖Koleksi Penjagaan Kulit Sonya terdiri dari Continue Reading

Gout

Ramai gak yang dah sakit gout muda-muda ni. Gout adalah penyakit yang disebabkan oleh kandungan asid urik yang tinggi. Boleh juga baca tentang lanjut di http://homefamilysite.com/blog/kisah-benar-sakit-gout-umpama-ditusuk-jarum/ InshaAllah Forever ada penyelesaiannya. SET yang perlu diambil: 1- Aloe Vera Gel 2- Artic Sea 3- Bee pollen Dapatkannya segera dengan wasap 0192662271 @ Continue Reading