Aloe vera FREEDOM dari Forever Living Products.

SUPPLEMENT UTK ACL , LIGAMENT TEARS @ MASALAH SENDI⁉️

==================================

☺Nak sharing dengan korang sikit dari pengalaman kawan aku sendiri kena ACL n Ligament Tears.😔Nk jalan susah, nk solat susah, nak cangkung ehem2 lagi susah.. Bila aku discharge hospital 🏥tahun lepas doktor suruh cari supplement ni..betul x? Sape yg pernah kena dia tau la.

#GlucosamineSulfate

#ChondrotinSulfate

#MethylSulfonylMethane(MSM)

🔍Tapi yang aku jumpa di farmasi hanya jual2 berasingan yang harganya kalau dicampur lebih RM 350++💸

Tapi bila jumpa Forever FREEDOM aku terkejut!😱😱 Semua kandungan ada dalam satu botol.. minuman pulak tu..yang ada kat market semua tablet n sachet.Harga tak sampai RM 200..jadi ahli dapat lagi murah diskaun 15% pulak tu.. mmg sgt2 berbaloi🆗

Nak diskaun 35% pun boleh, aku boleh erangkan rahsianya.

Plus lagi kandungan

#AloeVera

#OrangeVitaminC

🏃🏼Alhamdulillah lepas minum supplement lutut semakin baik dan pulih.. cuma fobia nk main bola balik..hahaha.. so mmg aku rekemen kt korang yang ada masalah🔻

#ACL

#LigamentTears

#MasalahSendi

#Stroke

📣📣Produk hanya ada di Singapore dan Brunei sahaja.

If nak di Malaysia, hubungi saya 0192662271 @ 019-2627917 untuk saya bantu.

Untuk mereka yang ada masalah tulang, sport injuries, accident, slip disc, athritis, ostheoporosis, sakit sendi lutut dll boleh cuba ya 👍🏻

One thought on “Aloe Freedom”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *