Bayi Sembelit

Masalah sembelit memang jarang berlaku kepada bayi, lebih-lebih lagi bagi yang menyusu badan. . Tapi, ada juga keadaan yang bayi terpaksa di beri kan susu formula. Bayi-bayi yang diberikan susu formula akan membuang air besar sekali sehari, walaupun sesetengahnya mungkin akan membuang air besar sekali dalam setiap tiga atau empat Continue Reading

Aloe Freedom

Aloe vera FREEDOM dari Forever Living Products. SUPPLEMENT UTK ACL , LIGAMENT TEARS @ MASALAH SENDI⁉️ ================================== ☺Nak sharing dengan korang sikit dari pengalaman kawan aku sendiri kena ACL n Ligament Tears.😔Nk jalan susah, nk solat susah, nak cangkung ehem2 lagi susah.. Bila aku discharge hospital 🏥tahun lepas doktor suruh Continue Reading

Sakit kepala?

Apakah anda sering Sakit Kepala? Waspada! Ciri Ciri atau GejalaTerkena Simptom Kolesterol Tinggi Stroke dan jantung merupakan penyakit yang disebabkan salah satunya oleh tingginya kolesterol yang ada di dalam darah. Kolesterol merupakan sifat asas lemak yang ada pada seluruh benda hidup yang terdapat di dalam aliran darah. Pemakanan yang tidak Continue Reading

Jaga buah pinggang anda

Ubat penahan sakit hanya bileh di ambil ketika perlu sahaja ya. petikan artikel, “Ubat-ubat jenis Non-Steroidal Anti-Inflammatory (NSAIDs) antara yang biasa kami lihat penyebab penyakit buah pinggang. Sebagai contohnya: Voltaren, Ponstan, Celecoxib (Celebrex), Indomethacin (Indocid), Naproxen.” Kata beliau lagi; Saya mohon: 1. Kalau selalu sakit, cari PUNCA penyakit itu. Rawat Continue Reading

Petua hilangkan lemak dari sup

Kita ni rajin masak sup.

Lebih-lebih lagi jika ada anak kecil.

Senang dan cepat.

Ditambah pula musim dapat kambing atau lembu kurban ni.

.

Ni saya nak kongsi Petua paling senang nak buang lemak dari sup.

.

  1. Ambil ais
  2. Masukkan dalam senduk
  3. Letak di atasa permukaan sup panas

Sekelip mata, lemak dalam sup akan berkumpul di bawah permukaan senduk.

.

Mudah je kan.

.

Kalau nak bersihkan kolestrol dalam darah, boleh ambil artic sea iaitu #MinyakIkan keluaran special dari Forever Living Products

.

Ia dipatenkan dan dah dapatkan pengesahan HALAL dari Jakim serta kelulusan KKM.

.

Sebagaimana namanya, ia di hasilkan dari ikan salmon yang berada di artic sea.

Apa yang bestnya?

Artic sea xde pencemaran, ikan segar, kawasan sejuk.

kita ambil ikan yang sihat dari artic, So ikan pun sihat .

InshaAllah artic sea yang di buat pun dari ikan yang berkualiti tinggi.

Artic sea ni ada campuran olive oil tau.

Olive oil inshaAllah

  1. Berpotensi meningkatkan fungsi otak dan memori
  2. Anti inflamasi iaitu melindungi sel dari ancaman kerosakan
  3. Membantu kontrol tekanan darah sama ada darah rendah atau darah tinggi.

Dapatkan minyak ikan forever dari kami sekarang.

Hubungi 0192662271 @ 0192627917