Ada orang kata supplement tak penting dalam pemakanan seharian.

Apa yang penting, Ambil 5 warna makanan sehari dah cukup.

.

Yess memang betul.

.

Cuma saya taklah sempat nak sediakan 5 warna dalam makanan keluarga setiap hari.

Nak ada seminggu sekali pun macam takde je.

Cuma rasanya makanan wajib saya ayam je setiap hari..

Kadang-kadang

Warnakan dengan merah, sos tomato.

Warnakan dengan hitam, kicap.

Warnakan dengan kuning, cili api.

Takde warna , supšŸ˜‚

Ok gak.

Alhamdulillah, dapat makan.

Alhamdulillah masih sihatšŸ˜€

Bermula suami kena pseudo gout..alah-alah gout ni, kami jumpa artic sea dan aloe vera gel Forever.

Alhamdulillah memang berkesan.

Alhamdulillah x sampai sehari dah boleh berjalan seperti tanpa rasa denyut-denyut.

Lagipun harga tak sampai ratus dan mampu milik.

.

Dan sekarang ni, saya dah pun jadi bisnes owner di forever.

.

Alhamdulillah Allah mudahkan senuanya.

Nak info lanjut, wasap 0192662271 @ 0192627917 sekarangz

One thought on “Gout”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *