Bismillah, Dengan nama Allah yang maha pemurah lagi penyayang…

.

Alhamdulillah, Dengan izinNya, akhirnya saya dapat menghasilkan website kesihatan ini.Semoga ia dapat memberi manfaat pada semua.

.

Niat utama saya adalah untuk berongsi tentang kebaikan aloe vera FOREvER yang ajaib ni.

Macamne kami boleh terGUNA produk ni ye???mesti anda tertanya2…

.

Saya seorang yang amat menjaga kesihatan tubuh badan, dan mementingkan organik dalam makanan..

.

Risau juga dengan kesihatan suami yang alih-alih doktor kata pseudo gout walaupun urik asid tak tinggi. Ditambah dengan gastrik lagi. So, ikhtiarlah kami nak cari supplement yang boleh membantu.

.

Nak dijadikan cerita lagi, ada member ni nak jumpa.

.

Cerita pasal FOREVER nilah. Sebelum ni memang pernah dengar. Cuma tulah, xde orang nak cerita kebaikannya. Kita pun buat tak kisah.

.

Sebenarnya pregnant yang last tu pun ada sikit komplikasi denyutan jantung. Ventrical ectopic. Tu yang masih mencari punca dan penyelesaiannya.

.

Kenalan FOREVER ni pun buat appointment untuk share pasal produk ni.

FOREVER ni dah ada di Malaysia sejak 1983 lagi.

Lama dah.33 tahun dah bertapak kat MALAYSIA ni..

.

Nama penuh Syarikat tu ialah FOREVER LIVING PRoDUCTS..Banyak gak produknya. Dari supplemen, sabun mandi, skin care , ubat gigi dan shampoo.

Madu asli , Royal Jelly pun ada.

.

Satu2 produk dok dibebelnya ke kami semua..tapi apa yang paling aku terkesima bila dia wat DEMO dua produk ni iaitu FOREVER ARCTIC-SEA n FOREVER ALOE GEL..yang tak mau beli pun jd BELI…

.

APA YG DITUNJUKKAN YEA???Mesti korang nak tau kan???sebenarnya FOREVER ARCTIC-SEA ni untuk buang kolesterol dlm darah kita..

Apa yg dia buat, KAPSUL FOREVER ARCTIC-SEA ni dia pecahkan dlm segelas air suam..aku tanya kenapa guna air suam???dia kata darah kita panas macam air suam ni..owh..betul jugak ya.terdetik dalam hati.

.

Selepas tu, dia letakkan kepingan Polisterin yang di kecik-kecikkan tu dalam air suam tadi dan masukkan MINYAK ZAITUN + MINYAK IKAN FOREVER yang ada dalam kapsul.

YG TERDAPAT DALAM KAPSUL TU..

..lepas tu, dalam air tadi, dia letak KEPINGAN POLISTERIN yang di potong kecik2..kemudian terjadilah satu kejadian yg aku rasa MIRACLE..

.

Kenapa???tiba2 polisterin td tu mencadi cair dgn sendirinya apabila di tuang MINYAK ZAITUN + MINYAK IKAN YG TERDPT DLM KAPSUL TU..

.

Ikut logik, polistrin memang takkan terurai dengan apa-apa pun.

Aku dah excited ni..jadi tanya lagi..kenapa guna polisterinkak???

.

Dia jawab polisterin ni seperti KOLESTEROL yang DEGIL yg duduk di salur darah kita yang menyebabkan sakit jantung, stroke, darah tinggi dan kolesterol…

.

Subhanallah, punyalah POWER SUPPLIMent ni sampai polisterin boleh dicairkan mcm kita bakar dgn api tu..

.

Aku tanya lagi, tak bahaya ke makan kalau dia boleh cairkan polisterin tu???

.

Jawab kakak tu, produk ni just supplement yg terkandung minyak ikan dan minyak zaitun je..BABY PUN BOLEH AMBIL coz minyak ikan tinggi DHA nya..baik utk otak kita..

.

LUPA nak tulis td…semasa demo td tu, aku bg minyak ikan yg slalu mak aku makan..nak tau apa jd.??.

.

minyak ikan cap @#$ tak dapat cairkan polisterin tu mcm produk FOREVER ni..  lagilah aku x sbr2 nak beli suppliment ni dan rasai sendri POWERnya..

.

Dalam HATI kata…aku mesti cuba produk ni..tp aku beli dgn 2 produk lg iaitu FOREVER ALOE VERA GEL n FOREVER POMESTEEN POWER.

Dah beli dan guna mesti nak hasilnye..

.

Tak sampai seminggu gout suami dah tak mencucuk dan bengkaknya dah turun.

Alhamdulillah.

.

Selamat tunggal GOUT.

Bye bye.

.

TERKEJUT dan GEMBIRANYA aku..BERBALOI2 beli produk ni kwn2.. JOM LA CUBA, TUNGGU APA LAGI….RASAI KEBERKESANANNYA…

.

Aku minum FOREVER ALOE GEL ni pun muka dan kulit rasa lembut je..Aku pun ada promote pada seorang kawan yang mukanya jerawat jenis bengkak dan bernanah tu..lps 25 hari minum, aku jumpa dia coz nak tengok effect muka dia..YA ALLAH….jerawat2  yang bengkak dan nanah tu dah surut n kecut u….tinggal nak hilang parut je..

.

Nanti kalu ada masa aku upload gmbr akak tu ye..Dia peluk aku dan ucap TRIMA KASIH BNYAK2 CIKGU SBB REKOMEN PRODUK NI KAT DIA..BANYAK KAWAN2 DIA DOK TANYA APA YANG DIA GUNA SAMPAI JERAWAT2 tU DAN KECUT..aku senyum jelah…mmg POWER produk ni..

.

Ada gak yang aloe first aku sembur kat kucing.

Dari berkurap, cantik dah kucing tu.

.

Produk ALOE VERA yang terbaik dari sebuah syarikat antarabangsa iaitu FOREVER LIVING yang telah 30 tahun lamanya bertapak di MALAYSIA.

.

Produknya terdiri daripada makanan sunnah seperti BUAH DELIMA, MINYAK ZAITUN dan LIDAH BUAYA.

.

Yang paling penting produknya adalah HALAL bagi kaum muslimin untuk menggunakannya...INSYAALLAH…inilah produk ajaib itu…

Nak info lagi?

Wasap 0192662271 @ 0192627917 sekarang.

Produk ni KKM certified tau😀

Dapat kelulusan Jakim lagi

Nak kami bantu?

Hubungi 0192662271 @ 0192627917 sekarang.

InshaAllah kami akan bantu yang terbaik