Nak DISKAUN BESAR?

Ramai juga tanya nak masuk ahli ke tak?

Bergantung pada individu..Daftar ahli tidak semestinya berniaga, tapi banyak kelebihan sebagai pengguna yang mendaftar secara sah

Ahli memang tak wajib, tapi Memang saya suggestkan masuk ahli yang SAH sebab banyak kelebihannya.

.

Ramai pengguna produk yang makan aloe vera ni sambil berniaga santai-santai dah pun buat ribuan ringgit sebulan. Dapat collect barang FREE pun ada.

.

Ni barang FREE yang boleh dituntut hanya dengan consume aloe vera ni.

BEST kan?

DISKAUN 15% untuk ahli menanti anda.

.

Hanya bayar RM90 sahaja

.

💥jadi member keahlian seumur hidup

.

💥dapat sebotol aloe vera gel yang beharga RM95.40 (termasuk GST)

.

💥Dapat nombor ID khas

.

💥Boleh guna no ID tersebut dan beli direct di mana2 centre Forever di seluruh Malaysia.

.

💥Boleh beli online dari website hantar terus ke rumah

.

💥Enjoy sehingga 15% off😱 atas semua produk Forever Living Products, TANPA perlu order MOQ (Minimum Quantity Order) dan yang bestnya, boleh beli product FOREVER di semua kedai SAH di seluruh dunia

.

💥Tak perlu renew keahlian 😱

.

💥Boleh beli untuk makan diri sendiri.

.

💥Boleh juga beli untuk jual kecil-kecilan.

.

💥Dapat Free beg FOREVER..cantik beg tu tau. Siap dapat katalog produk, senarai harga barangan serta buku nutrisi sebagai panduan.

.

💥Paling menarik dan ramai yang tak tahu ;

Bila anda beli barangan Forever , anda dapat *Money back Guarantee*

*Dalam masa 30 hari, kalau produk didapati rosak, produk boleh dipulangkan semula*

Syarat ada resit dan anda adalah ahli berdaftar Forever.

.

Actually 15% diskaun tu adalah permulaan, dan ada juga diskaun 35%,….

Nak 15% ke nak 35%?

.

Wasap sekarang 019-2662271 @ 0192627917

Jom dapatkan diskaun besar sekarang.

.

Ramai sangattt yang Happy sangat sebab dia dapat redeem hadiah dari Forever.

.

Tu la kelebihan jadi ahli berdaftar yang SAH dan beli di centre Forever yang SAH. Kawan kami yang mula nak makan je pun dah mula berniaga santai-santai .

.

NAK DISKAUN LAGI dan LAGI BESAR? Boleh save 35% hingga 48%

Apa?48%😱

Betul tu.

Memang sangat dicadangkan untuk yang nak berniaga.

Tapi untuk yang nak makan sendiri dengan saving 35% pun boleh👍

.

Apa Yang bestnya

⛅Tak perlu nak maintain jualan bulanan untuk dapatkan #bonus daripada syarikat.

Cuma, #TakPerlu maintain tapi if yang serius nak ada income perlulah berbisnes juga kan? Takkan ada hasil yang bergolek datang terus kepada kita.

.

⛅Bonus dibayar dari Harga Jual produk tau. Bukan daripada harga diskaun keahlian upline.

.

⛅Boleh bina & luaskan rangkaian diseluruh dunia

.

⛅ Boleh taja ahli biasa & ahli VIP

.

⛅ Diskaun 35% -48%

.

⛅ VIP bukan untuk yang minat berbisnes sahaja… yang tidak berminat pun boleh join untuk dapat penjimatan. Memang berbaloi-baloi.

.

⛅Dapat banyak barang PERCUMA

.

Nota: (keistimewaan FOREVER :

💥tak perlu sistem PAIRING DAN MAINTAIN.

💥TAK ADA SISTEM PV BV ,BONUS BAYAR TERUS DARI HARGA JUALAN

💥 TAK ADA SISTEM ORG TENGAH…

Forever dari ladang terus kepada ahli kerana itu % bonus tinggi. Sistem yg amat

💥 11 InCENTIVE yang ditawarkan akan menjadi milik anda termasuk dapat cheque dalam USD.

Jom diskaun besar sekarang, Wasap sekarang 019-2662271 @ 0192627917

🎀Kenapa anda perlu JOIN team berniaga bersama saya 🎀

💥Training PERCUMA 💥Forever, 1978, well establish, DIIKTIRAF 160 buah negara, berjuta FBO (AHLI ) seluruh dunia, membina multibillionaires. Pengurusan perniagaan Forever semuanya secara CASH. Semua bangunan headquarters seluruh dunia, kebanyakannya heritage negara dibeli secara cash dan dipelihara. TIADA HUTANG SYARIKAT.

💥Produk2 BERASASKAN aloe vera dan hasil penternakan MADU. Forever merupakan pengeluar dan pembekal aloe 92.5% aloe dunia, penternak lebah terbesar dunia di gurun sonoran, menghasilkan madu gred AA. Produk MONOPOLI dunia.

💥Lebih 200 lebih produk keluaran Forever cover head to toe. Dalaman dan luaran. Repeat sales tinggi.

💥Kesemuanya mendapat pengiktirafan IFANCA – pengesahan HALAL dunia, serta pengiktirafan dari pelbagai institusi dan agensi.

💥Produk dan packaging DIPATENKAN. Serta dipack dan diseal terus ditempat asal sebelum dihantar ke setiap negara. Tiada repackaging.

💥Sumber bahan ASAS adalah monopoli Forever MAKA harganya mampu milik bagi semua.

💥Semuanya diurus sendiri oleh Forever, dari penanaman hingga sampai pada FBO, maka harganya mampu milik.

💥Pelan pemasaran sangat simple, lumayan, mudah buka cawangan/rakan kongsi, fun.

💥Cuma dua jenis keahlian, pengguna(15%) dan peniaga(35% bonus)

Jom dapatkan diskaun besar sekarang, Wasap 019-2662271 @ 0192627917